Frederikkazerne goed beschermd met Morgo Fassade Economic

Door de in het oog springende halfopen red cederhouten gevel, valt het nieuwe gebouw van de Frederique Kazerne in Den Haag onmiddellijk iedereen op. De halfopen gevel vereist een goede waterkerende, dampopen folie ter bescherming. Daarvoor is de Morgo Fassade Economic toegepast. Morgo Folietechniek heeft in nauwe samenwerking met Timmerfabriek Gebrs. Bos uit Goudriaan gezorgd dat de halfopen gevel aan alle vereisten voldoet.

Halfopen gevel bekleed met 2500m2 waterkerende dampopen folie

De houten gevellatten zijn horizontaal bevestigd op verticaal geplaatste, geïmpregneerde vurenhouten regels. Deze vurenhouten regels zijn brandvertragend behandeld en tot twee keer toe zwart gelakt. De regels zijn op de ruim 2500m2 Morgo Fassade Economic geschroefd. Ze zijn nauwelijks zichtbaar, omdat deze waterkerende, dampopen folie ook zwart is. Daarna zijn de gevellatten met een tussenruimte van 15mm bevestigd.

Morgo Fassade Economic meest rendabele folieoplossing

Het open karakter van de gevel geeft een prachtige dieptewerking en een mooie uitstraling aan de gevel. Als vocht- en waterkerende folie is bewust gekozen voor de hoogwaardige kwaliteit van MorgoFassade Economic. Naast waterkerend en dampopen is deze ook UV-stabiel en voor gevels met een open karakter tot 15mm de beste en meeste