Morgo Folietechniek beschikt over een eigen onderzoekslaboratorium. Waarom? Omdat we kwaliteit serieus nemen en zeker willen weten dat we altijd de kwaliteit leveren die we onze klanten beloven.

Alle producten die we binnenkrijgen worden getest

Van alle partijen bouwfolies, afdichtingtapes en overige producten die we binnenkrijgen, gaat een sample naar het laboratorium. Daar worden ze uitgebreid getest op onder meer treksterkte, waterdichtheid, dampdoorlatendheid, kleurvastheid en UV-bestendigheid. Zo controleren en bewaken we of al onze producten voldoen aan de specificaties en producteigenschappen die ze moeten hebben.

De effecten van weersomstandigheden op de langere termijn

Naast allerlei apparatuur binnen, zoals een trekbank, een waterkolom, de waterkast en de Xenonkast, hebben we buiten een tweede uitgebreide onderzoeksopstelling opgebouwd. Alles wat binnen in het laboratorium wordt getest, wordt ook nog eens in de buitenexpositie getest. Zo verzamelen we waardevolle informatie over de duurzaamheid van producten en bekijken we de effecten van weersomstandigheden. Op deze manier garanderen we dat onze bouwfolies ook op de langere termijn hun belangrijkste eigenschappen behouden: dampdoorlatend, brandwerend, waterkerend.

Onze continue zoektocht naar productvernieuwing

Met alle informatie die we verzamelen, bewaken we niet alleen de kwaliteit van onze producten. We verzamelen continu informatie die we gebruiken voor verbetering en vernieuwing van onze producten. Zo ontwikkelen we telkens weer nieuwe bouwfolies en andere producten die op dat moment aansluiten bij de behoeften van de markt.