Morgo Folietechniek verviervoudigt transport van folies en producten

Het transport van al onze folies en producten naar klanten toe wordt al jaren in nauwe samenwerking met Wessels Transport uit Almelo verzorgd. “Regelmatig staat de hele parkeerplaats hier vol met vrachtwagens van Wessels”, zegt Adjunct Directeur Everhard Gerritsen lachend.

Al tijden is het gele gevaarte waarmee Wessels Transport rijdt niet te missen op de weg. Volledig in Morgo-stijl rijdt de gele vrachtwagen al 10 jaar af en aan. Maar anno 2017 transporteert Morgo Folietechniek 4x zoveel vrachten dan 10 jaar geleden! Hoog tijd voor een extra Morgo vrachtwagen!

 

 

Vonkelnieuwe Morgo vrachtwagen

Nu de bouw volop aantrekt worden in onze magazijnen in Zutphen non-stop bestellingen samengesteld en voorbereid voor transport naar de diverse bouwlocaties van onze klanten. Om alle bestellingen van vandaag morgen bij de klant te kunnen afleveren, rijdt er sinds kort extra, vonkelnieuwe Morgo Vrachtwagen door heel Nederland.

Verminderde uitstoot met Euronorm 6

De nieuwe vrachtwagen is volledig uitgevoerd in de vernieuwde huisstijl van Morgo Folietechniek. De vrachtwagen voldoet aan de Euronorm 6 en daarmee aan de meest actuele eisen op het gebied van uitstoot. Hiermee is een grote stap gezet in het verder verminderen van de uitstoot van stikstof (NOx), fijnstof, koolmonoxide en koolwaterstoffen. Een bewuste keuze, omdat Morgo waar mogelijk milieubelasting zoveel mogelijk wil beperken.