Alleen ga je snel,… samen kom je verder!

Salesmanager Bert Geerts aan het woord over productontwikkeling en kwaliteitsborging

Voordat onze klant erom vraagt, willen we de oplossing al in huis hebben

Als professionals in folie zijn we trots dat we marktleider zijn binnen de prefab industrie met betrekking tot het leveren van folies, tapes en kwalitatieve totaaloplossingen. We willen voor de markt uitlopen op het gebied van productontwikkeling en kwaliteitsborging. Voordat onze klanten erom vragen, willen we de oplossing al in huis hebben. Om dat te realiseren is samenwerken hét toverwoord!

Producten uit het buitenland sluiten niet aan op de Nederlandse markt

Er worden nog steeds nieuwe producten vanuit de landen om ons heen gepresenteerd binnen onze bouwkolom. Helaas kan de klant hier niets mee op de Nederlandse markt. Dat is jammer. De kwaliteit van het product is misschien wel verbeterd, maar er is niet gekeken naar de toepasbaarheid en de klantbehoefte.

Samenwerken aan de juiste keuzes op productniveau

Deze methode van productontwikkeling past niet in deze tijd van razendsnelle ontwikkelingen en de huidige bouwmethoden. Wij willen denken vanuit de verwerker, vanuit de ontwikkelaar met een concept. We willen samenwerken aan de juiste keuze op productniveau.

De markt verandert sterk. Onze klanten verkopen woningen in conceptvorm. Ontwikkelaars gaan met de ‘koper’ in gesprek om te horen waar zijn behoefte ligt. Dit leidt vervolgens tot een doordacht en verkoopbaar plan en mooie, kwalitatief goede woningen.

We ontwikkelen producten vanuit de behoefte van de klant

Er zijn ook partijen binnen de handel die zich echt willen onderscheiden. Dit vraagt van ons dat we meedenken als leverancier en fungeren als kennispartner voor onze klanten. Deze manier van werken werkt goed en leidt in sommige gevallen zelfs tot het ontwikkelen van een nieuw product. Producten ontwikkelen vanuit de behoefte brengt ons samen verder!

Succesvol zijn binnen de huidige markt vraagt veel van ons als organisatie. Maar het ‘denken in termen van samenwerken’ is inmiddels goed ingebed in onze organisatie. Dat dit wordt gewaardeerd door de markt, wordt inmiddels ook steeds duidelijker. Dat maakt dat we positief naar de toekomst kijken!

Ook voor ons team geldt: alleen ga je snel,…samen kom je verder!’

We kijken uit naar Bouwbeurs 2017. Een goed begin van het nieuwe jaar! Een mooie week waarin wij u graag ontmoeten en kennis laten maken met onze producten en onze totaaloplossingen. Maar vooral willen wij u laten kennismaken met ons TEAM en waar we voor staan! Want wat voor de markt geldt, geldt ook voor ons intern: ‘alleen ga je snel,…samen kom je verder!’

Tot ziens op de BouwBeurs 2017 in Utrecht!

Bert Geerts, Salesmanager Morgo Folietechniek