Wat is een lateislabbe?

Lateislabbe vormen een waterdichte afsluiting tussen kozijnen en de spouw. Ze worden gemaakt van PVC-folie en hebben een speciaal hoekprofiel, dat regenwater afvoert. Een lateislabbe kan ook worden aangebracht achter open voegen van plaatmateriaal. Een extra versterkte lasnaad zorgt voor een waterdichte aansluiting op de gevel. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Morgo Lateislabbe

Morgo Lateislabbe zijn in vele uitvoeringen leverbaar en vormen de ultieme waterkering tussen kozijnen en binnenblad. Dankzij de slabben wordt regenwater en vocht naar buiten afgevoerd, waardoor de achterliggende constructie droog blijft. Omdat iedere bouwtechnische situatie een specifieke oplossing vraagt, levert Morgo Folietechniek een nagenoeg onbeperkt palet aan op maat gesneden oplossingen. Zo zijn de slabbes leverbaar in diverse neusprofielen en kleuren.

Welke oplossing u ook kiest, Morgo Lateislabbe zijn altijd vervaardigd uit de hoogste kwaliteit PVC, UV-gestabiliseerd en voorzien van een extra versterkte lasnaad.

Makkelijk en snel besteld

Het plaatsen van een bestelling kan eenvoudig online of via het zogenoemde ‘AutoCAD’ systeem. Bij laatstgenoemde is de software van het AutoCAD systeem ten behoeve van uw CNC freesmachine makkelijk te uploaden naar onze bestelsoftware, waardoor alle bestellingen geheel automatisch verlopen. Uw lateislabbe worden altijd binnen 7 werkdagen verzonden.

Bij een spoedbestelling garanderen wij zelfs verzending binnen 5 werkdagen!

In dozen verpakt voor optimale bescherming


Morgo Lateislabbe worden altijd zorgvuldig verpakt in dozen. De etiketten zitten altijd aan dezelfde kant en worden standaard voorzien van informatie over het aantal slabben, lengtes en profielen. Desgewenst is het ook mogelijk projectnummers en merknamen op de bundelsticker af te drukken. Zo kunt u eenvoudig zien welke doos u voor welke fase in een project nodig heeft.

 
 

Bestellen kan op twee manieren:


1. Lateislabbe Bestel Systeem

Via onze website is het heel eenvoudig om snel uw gewenste Morgo Lateislabbe te bestellen met het speciaal daarvoor ontwikkelde Lateislabbe Bestel Systeem. Kijk op www.morgo-online.nl voor het bestelsysteem of bekijk ons YouTube filmpje en maak kennis met de vele voordelen die dit systeem u biedt.

Zo kunt u bijvoorbeeld heel snel en makkelijk bestellingen plaatsen en is uw bestelgeschiedenis met slechts één druk op de knop terug te vinden. Handig, praktisch en tijdbesparend.

In 4 simpele stappen online besteld!

 1. Account aanmaken op het Lateislabbe Bestel Systeem
  Nadat wij uw account hebben geactiveerd, kunt u op www.morgo-online.nl het Lateislabbe Bestel Systeem vinden waar u te allen tijde en vanaf zowel uw pc, tablet en smartphone eenvoudig kunt inloggen.
 2. Bestelling aanmaken
  Via toevoegen kunt u eenvoudig een nieuwe bestelling plaatsen. Uw bestelgeschiedenis wordt online voor u bewaard, zodat u altijd uw bestellingen kunt inzien. U kunt bovendien zelf het afleveradres kiezen, dit kan dus ook een bouwlocatie zijn.
 3. Lateislabbe configureren
  Stel tot in detail de door u gewenste lateislabbe samen door onder meer het neusprofiel, de kleur, afmeting en de positie van de las te kiezen. Als vanzelfsprekend kunt u verschillende soorten profielen toevoegen aan 1 bestelling.
 4. Bestelling afronden
  Nadat u de bestelling heeft opgeslagen, krijgt u ter controle een duidelijk overzicht van uw bestelling, alvorens u deze via verzenden definitief maakt. U krijgt nog dezelfde dag per mail een orderbevestiging.

2. Bestellen met behulp van de aan uw CNC-machine gekoppelde ‘AutoCAD’ software

 

De meest eenvoudige manier van bestellen is door middel van het ‘AutoCAD’ systeem. De software van het ‘AutoCAD’ systeem ten behoeve van uw afkortlijst is makkelijk te uploaden naar onze bestelsoftware, waardoor direct duidelijk is welke aantallen, profielsoort, slabbe en overlap nodig is voor optimale afdichting. Hierdoor is alles van a tot z geautomatiseerd, waardoor fouten tot een minimum worden beperkt en de snelheid van verwerking hoog is.