-

Dampremmende folie

Morgo Folietechniek weet als geen ander aan welke eisen een dampremmende folie dient te voldoen in hedendaagse bouwconstructies.

Wat is een dampremmende folie?

Isoleren en ventileren van een gebouw, of het nu een kantoor is of een woonhuis, zijn beide onmisbaar voor een goed leefklimaat. De dampremmende folies van Morgo zorgen ervoor dat er geen vocht in de constructie kan komen. De folie beschermt dak- en wandcontructies tegen vochtproblemen die kunnen ontstaan als warme binnenlucht doordringt tot de constructie en  condenseert op koudere onderdelen. Hierdoor kan een constructie verzwakt raken door schimmels, corrosie of houtrot. ProFol is onze dampremmende folie voor daken en gevels. De folies zijn vervaardigd uit onder andere polypropeen of polyethyleen. Polyethyleen is een materiaal met een zeer hoge dichtheid, waardoor optimale vochtregulatie gegarandeerd is. De folies kunnen ook uitstekend worden toegepast als luchtdichting in het kader van passief of luchtdicht bouwen.

Eersteklas dampremmende folies voor de bouwindustrie

Morgo Folietechniek legt zich al meer dan dertig jaar toe op het ontwikkelen, produceren en leveren van folies voor de bouw. Van dampdoorlatende folie, waterkerende dampopen folie tot en met inpakfolies en vloerfolies. Voor iedere toepassing hebben wij de beste folieoplossing in huis. We beschikken over een eigen onderzoekslaboratorium met ervaren professionals en geavanceerde apparatuur om onder meer de rek- en treksterkte, de UV-stabiliteit, de waterkerendheid  en de brandwerendheid van onze dampremmende folie en andere folies te testen. Het laboratorium speelt een belangrijke rol in onze continue zoektocht naar zowel nieuwe producten als productverbetering. We garanderen de beste kwaliteit voor onze klanten. Niet voor niets dus zijn we al jaren marktleider als het gaat om het leveren van eersteklas dampremmende folies voor de bouwindustrie.

Deze dampremmende folie is in een groot scala aan diktematen leverbaar, zodat de mate van dampremming zelf bepaald kan worden.

ProFol dampremmende folie:

Direct naar Profol PE - Profol Reflex